Ярмарок вакансій відбувся у м. Одеса

16 листопада 2022 року в Одеському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ України за ініціативи Одеської районної військової адміністрації відбувся черговий ярмарок вакансій, під час якого було презентовано понад 500 вакансій у сферах: транспорт, фінанси, охорона здоров’я, торгівля, освіта, державне управління, оборона, виробництво.

У заході взяли учать 1380 шукачів роботи, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, які отримали консультації з питань зайнятості, відвідали тренінги, поспілкувалися з представниками роботодавців.

Звертаючись до присутніх під час урочистого відкриття ярмарку, заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Аркадій Мкртичян зазначив:

Одеська міська територіальна громада Одеського району займає ключову позицію у сфері працевлаштування, адже на території м. Одеса працюють потужні підприємства, установи, організації. Саме тому цей захід є дуже ефективним та дієвим, адже попередній досвід з працевлаштування вже засвідчив гарні результати. Народна мудрість каже, що ваші мрії не працюють, поки не працюєте ви. Бажаю усім налагодження комунікацій та успіху шукачам роботи!“.

Перейти до вмісту