Привітання начальника Одеської РВА Юрія Крука з днем заснування Маяківської територіальної громади

Сьогодні Маяківська територіальна громада відзначає річницю з дня заснування.

Вітаємо мешканців громади із знаменним святом!
П’ять років тому на адміністративній мапі Одещини з’явилась нова громада. Отже почалась нова глава в багаторічній історії цього мальовничого краю. Але літопис цих земель веде свій початок ще з перших поселень вільних і працьовитих людей, які збагачували цю історію своєю багатонаціональною культурою, своїм трудом та великою любов’ю до Батьківщини.
Працівники сільського господарства, вчителі, вихователі, працівники культури, спортсмени, медики – усі жителі громади робили і роблять свій внесок у розвиток рідного краю.
Спільними зусиллями тут створені гідні умови для виховання дітей, для розвитку культури, занять спортом, для гарного життя кожної родини.
І в найскладніші для країни часи громада продовжує виконувати свої щоденні завдання, люди працюють і впорядковують свій дім, докладають зусиль для наближення нашої спільної перемоги.
Широкомасштабне вторгнення російського окупанта назавжди змінило нашу свідомість. Ми почали краще розуміти героїв минулого, цінувати прості речі і здобутки кількох поколінь, за збереження яких наша країна наразі платить надвисоку ціну.
Бажаю землякам, перш за все, МИРУ, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.
Божого Вам благословення!
Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Перейти до вмісту