Гранти європейської програми EU4Health: як подати заявку

У рамках європейської програми EU4Health розпочався процес подачі заявок на грантові пропозиції. Гарнти передбачені для наукових та навчальних закладів, науково-дослідних інститутів, лікарень, приватних закладів і організацій, громадських та пацієнтських організацій.

EU4Health буде сприяти інтеграції України в європейський медичний простір та сприятиме покращенню матеріально-технічного забезпечення українських медичних закладів, особливо в умовах відновлення системи охорони здоров’я під час збройної агресії рф.

Наразі вже доступне подання на 4 грантові пропозиції:

✅ підтримка структурованого діалогу на національному або регіональному рівнях щодо державних закупівель у секторі охорони здоров’я – HERA;

✅ профілактика онкологічних захворювань та неінфекційних захворювань (НІЗ);

✅ профілактика НІЗ – серцево-судинних захворювань, цукрового діабету та інших НІЗ;

✅ конкурс пропозицій для підтримки розгортання другої когорти міжпрофільної програми навчання онкології.

Термін подачі заявок – до 21 лютого 2023 року. Загальний бюджет програми на 2021-2027 роки становить 5,3 млрд євро. Отримувати фінансування на проєкти покращення охорони здоров’я зможуть органи державної влади, неурядові організації, малий і середній бізнес.

За більш детальною інформацією щодо подачі заявки на гранти європейської програми EU4Health зветрайтеся до контактної особи з питань реалізації програми EU4Health – Ганни Щетиніної (email: h.shchetynina@phc.org.ua).

Перейти до вмісту