Начальник ОдРВА Юрій Крук взяв участь в заходах з нагоди відзначення 120-ї річниці заснування Одеського національного технологічного університету

Сьогодні начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук спільно з керівництвом Одеської області взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 120-ї річниці заснування Одеського національного технологічного університету.

Очільник ОдРВА Юрій Крук відзначив Президента університету та викладацький склад цінними подарунками та почесними грамотами Одеського району. Під час свого виступу Юрій Крук зазначив:

«Я бачу символічний зв’язок часів у тому, як 120 років тому в Одесі у зв’язку з гострою потребою у фахівцях була заснована школа мукомелів. Саме з неї бере свій початок сучасний технологічний університет. І сьогодні тема зерна, продовольства знов є найактуальнішою в світі. Знов Одеський регіон відіграє величезну роль у вирішенні продовольчої кризи. Багато випускників ОНТУ працюють над вирішенням цього питання разом з владою, міжнародними організаціями, разом з підприємцями, транспортниками тощо. Попри важкі часи професорсько-викладацький склад, усі співробітники університету не зупиняють свою роботу, ви продовжуєте готувати фахівців високого рівня, проводите наукові дослідження, плануєте майбутнє та втілюєте свої задуми у життя. Щиро бажаю вам мирного неба на родючою землею України, успіху, блискучих наукових і освітніх досягнень, витримки і віри в нашу спільну Перемогу на усіх фронтах!».

Перейти до вмісту