Селекторна нарада з головами районних державних адміністрацій, районних рад, міськими, селищними та сільськими головами

Сьогодні, 12 жовтня, пройшла селекторна нарада з керівниками районних війскових державних адміністрацій під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук доповів про організацію освітньої діяльності у закладах освіти Одеського району, про стан захисних споруд та найпростіших укриттів, у яких наразі ведуть капітальні або поточні ремонти, облащтовують необхідним матеріально-технічним резервом. У закладах загальної середньої освіти Одеського району встановлені тривожні кнопки та камери відеоспостереження. Також очільник районну підняв важливе питання щодо безпеки громадян та забезпечення швидкого доступу для мешканців територіальних громад у бомбосховища під час тривог.

По закінченню селекторної наради Юрій Крук провів апаратну нараду з головами територіальних громад Одеського району.

Було обговорено низку важливих пітань, зокрема, про стан роботи закладів освіти, використання освітньої субвенції громадами району, про підсумки виконання бюджетів громад Одеського району в умовах воєнного стану та основні принципи їх формування на 2023 рік. Також було запропоновано залишки коштів освітньої субвенції спрямовувати на забезпечення потреб оборони та підтримку цивільного населення в умовах воєнного часу.

За результатами наради Юрій Крук надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Одеської районної військової адміністрації та головам територіальних громад.

Перейти до вмісту