9 жовтня в Україні відзначається день професійних спілок

Вітаємо та висловлюємо щиру вдячність усім учасникам і представникам профспілкового руху в Україні, які знаходяться на передньому краї боротьби за права та інтереси українців на вітчизняних підприємствах і бюджетній сфері.

В основу діяльності професійних спілок закладено взаємодію з усіма інститутами громадянського суспільства, з державними, політичними організаціями, на меті такої взаємодії – побудова і розвиток правової і соціальної держави в сучасних соціально-економічних умовах.

З початку військової агресії рф українські профспілки і територіальні профоб’єднання роблять великий внесок в спільну справу наближення Перемоги Українського народу – допомагають внутрішньо переміщеним особам, організують підтримку України в світі, залучаючи міжнародну допомогу для українців, що потерпають від наслідків російської агресії.

Українські профспілки були і залишаються впливовим інститутом громадянського суспільства, який стоїть на сторожі захисту прав людини праці.

Бажаємо усім представникам профспілок України солідарності і об’єднання, дієвості та витримки, сил і волі до перемоги, і нових звершень.

Миру, міцного здоров’я, добробуту вам і вашим сім’ям, віри у майбутнє України!

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту