Вчитель з Одеського району відзначений державною нагородою Президента України Володимира Зеленського

Керівництво Одеської районної військової адміністрації щиро вітає Павла Віктора, знаменитого одеського вчителя фізики з отриманням заслуженої нагороди – звання «Народного вчителя України», та висловлює подяку за викладацький ентузіазм, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вклад у розвиток національної освіти.

Павло Віктор – відомий педагог, заслужений вчитель України, який викладає фізику в Рішельєвському ліцеї у м. Одеса. Також він знімає відео для ютуб-каналу, в яких в доступній формі та на прикладах пояснює свій предмет.

Під час карантину для забезпечення навчання своїх учнів Павло Андрійович розмістив на сторінці в YouTube повний курс з фізики з 7-го до 11-го класу. Наразі на канал підписались майже мільйон користувачів, а відео сумарно мають понад 62 млн переглядів.

Минулого року Павло Віктор переміг на всеукраїнському конкурсі Global Teacher Prize Ukraine 2021 у номінації «Вибір українців» та потрапив до списку топ-50 найкращих вчителів країни.

Перейти до вмісту