Начальник ОдРВА Юрій Крук проінформував про стан справ в районі на засіданні 13 сесії Одеської районної ради

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук поінформував про стан справ в районі на засіданні тринадцятої сесії Одеської районної ради VIII скликання.

«З першого дня війни по території Одеського району ворогом було здійснено 61 ракетний обстріл, в результаті чого пошкоджено 499 будівель та споруд. На жаль, немає жодної громади, яка б не зазнала втрат. З минулого тижня Одесу атакують дрони-камікадзе «Шахід-136». Два дрони зруйнували адмінбудівлю в припортовій зоні, ще два у центрі міста. Одна людина загинула. Щодо стану роботи з внутрішньо переміщеними особами, то на території району зареєстровано вже 69 869 осіб, робота з працевлаштування ВПО та їх розміщення продовжується. Наразі працюємо над питанням будівництва модульних містечок для ВПО на території Біляївської, Великодолинської та Великодальницької громад. В цілому ж ситуація в районі контрольована, співпраця з громадами щодо взаємодії з військовими налагоджена», – зазначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

В ході засідання сесії депутати ухвалили ряд рішень про передачу об’єктів до комунальної власності громад та заслухали звіти керівників місцевих прокуратур Одеського району щодо результатів їх діяльності.

P.S. Вітаємо новообрану депутатку Одеської районної ради Лілію Томашевську.

Перейти до вмісту