Начальник ОдРВА Юрій Крук поінформував про стан справ у районі на селекторній нараді Одеської ОВА

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук поінформував про стан справ у районі на селекторній нараді Одеської ОВА, яку провів начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.


Зокрема, начальник Одеської РВА зазначив:

“Ситуація в районі контрольована. Громади перебувають в постійній комунікації з керівництвом адміністрації. Внаслідок здійснення ракетних обстрілів з боку країни-агресора на території району пошкоджено 499 будівель та споруд. Стосовно підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, то на території району він становить 95 %”.


В ході наради обговорили питання формування місцевих бюджетів Одеської області на наступний рік з врахуванням пріоритетів проекту ЗУ «Про Державний бюджет України на 2023 рік», соціальний захист та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб в умовах правового режиму воєнного стану, роботи закладів освіти в умовах воєнного стану, облаштування укриттів та питання стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах Одещини.
У результаті розгляду всіх питань начальником Одеської ОВА надано ряд доручень.

Перейти до вмісту