Начальник ОдРВА Юрій Крук доповів про стан готовності об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери Одеського району

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук доповів про стан готовності об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери Одеського району до роботи в зимових умовах 2022-2023 років на засіданні регіонального оперативного штабу, що пройшло в Одеській обласній військовій адміністрації. Зокрема, начальник Одеської РВА зазначив:

«Наразі підготовка йде у плановому режимі. Станом на 22.09.2022 рівень підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери Одеського району до роботи в зимових умовах становить 95 %. Відповідними підприємствами вживаються заходи щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період та проводяться необхідні планові ремонтні роботи. Територіальними громадами району продовжується робота щодо закупівлі твердого палива та укладення договорів постачання на новий опалювальний сезон».

В ході засідання було обговорено проблемні питання та заслухано доповіді представників підприємств критичної інфраструктури, зокрема АТ «ДТЕК «Одеські електромережі», АТ «Одесагаз», Одеська ТЕЦ, ТОВ «Інфоксводоканал».

В результаті розгляду всіх питань сільським, селищним, міським головам та начальникам районних військових адміністрацій надано відповідні доручення.

Перейти до вмісту