Начальник ОдРВА Юрій Крук взяв участь у засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ОВА

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь у черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної державної адміністрації, яка пройшла під головуванням начальника Одеської ОВА Максима Марченка.

В результаті розгляду всіх питань порядку денного було затверджено Комплексний план дій щодо заходів техногенної, пожежної безпеки та цивільного захисту об’єктів освіти у 2022-2023 навчальному році, План заходів щодо забезпечення своєчасного реагування на небезпечні події та надзвичайні ситуації, характерні для осінньо-зимового періоду 2022-2023 року, заслухано інформацію про стан протипожежного водопостачання в м. Одеса, районах та тергромад Одеського регіону.

Також членами комісії та запрошеними було обговорено ситуацію, що склалась на деяких стратегічних підприємствах області.

За підсумками засідання начальником Одеської ОВА було надано відповідні доручення головам районних військових адміністрацій та територіальних громад області.

Перейти до вмісту