Керівники підрозділів Соціального та Гуманітарного захисту населення взяли участь у селекторній нараді із головами гуманітарних штабів Одеської області.

Днями керівники підрозділів, відповідальні за соціальний та гуманітарний захист населення і транспортну логістику в Одеській районній військовій адміністрації, взяли участь у селекторній нараді із головами координаційних гуманітарних штабів Одеської області.

Серед обговорюваних на порядку денному питань – порядок обліку і видачі гуманітарної допомоги в районах та громадах Одещини, збір статистичної інформації про результати видачі гуманітарної допомоги і формування потреб гумдопомоги для вразливих верств населення та центрів компактного проживання в рамках підготовки до зимового сезону, участь районів та громад у реалізації програми із забезпечення ВПО та вразливих верств населення продуктами харчування.

За результатами наради було надано низку доручень районним військовим адміністраціям та територіальним громадам, зокрема забезпечити роздачу продуктових наборів та надати необхідну допомогу для опалення житлових приміщень.

Перейти до вмісту