Начальник ОдРВА Юрій Крук відвідав м. Чорноморськ

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук відвідав м. Чорноморськ, де провів розширену апаратну нараду та взяв участь у церемонії підняття державного прапора.

Розпочалась нарада урочистим нагородженням з нагоди Дня Державного Прапору. З вітальними словами до присутніх звернулися начальник Одеської районної Юрій Крук, голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко, депутат Одеської обласної ради Марина Зінченко, Чорноморський міський голова Василій Гуляєв.

Учасники наради обговорили питання формування в Одеському районі програми соціальної підтримки населення, яке постраждало від російської агресії, та програми територіальної оборони; соціальний захист внутрішньо переміщених осіб в Одеському районі; стан підготовки освітніх закладів Одеського району до навчального року, визначення форми навчання та забезпечення безпеки учасників освітнього процесу.”Вітаю всіх нас зі святом нашого прапору. Сьогодні жовто-блакитні кольори нашого прапору для нас це кольори нашої Перемоги, яка однозначно настане і на яку ми чекаємо. Зі святом!”, – зазначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

В результаті розгляду всіх питань порядку денного начальником Одеської РВА надано відповідні доручення.

Перейти до вмісту