Юрій Крук: «Ситуація в районі контрольована»

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук доповів про стан справ у районі на селекторній нараді Одеської ОВА з головами районних військових адміністрацій, територіальних громад, районних рад та міськими головами міст обласного значення.

Нараду провів начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Зокрема, начальник Одеської РВА зазначив: «Ситуація в районі контрольована. Громади перебувають в постійній комунікації з керівництвом адміністрації. Станом на 12.06 на території Одеського району працевлаштовано 180 внутрішньо переміщених осіб, поступово відновлюють свою роботу підприємства. З тергромадами проводиться робота щодо повноти сплати податків до бюджету».

В ході наради обговорили питання стану виконання місцевих бюджетів за 5 місяців поточного року, рівень середньої заробітної плати та погашення заборгованості з її виплат на підприємствах Одеського району. Крім того, розглянули можливі шляхи запобігання розповсюдженню інфекційних хвороб та питання необхідності впровадження у територіальних громадах послуги патронату над дитиною. У результаті розгляду всіх питань начальником Одеської ОВА надано ряд доручень відповідно до вимог воєнного часу.

Перейти до вмісту