Позачергова сесія Одеської облради

Начальник Одеської районної військової адміністрації, депутат Одеської обласної ради Юрій Крук взяв участь у пленарному засіданні тринадцятої позачергової сесії Одеської облради VIII скликання.

Розпочалось засідання сесії доповіддю начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка щодо ситуації у регіоні.

За підсумками проведення засідання прийнято звернення депутатів Одеської обласної ради з поправками, зокрема із запропонованими Юрієм Круком, до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо засудження військової агресії російської федерації та будь-якої співпраці з окупантами.

«Хочемо рішуче підкреслити, що Одеська область це невід’ємна частина України, ми депутати Одеської обласної ради 8 скликання  представляємо і захищаємо спільні інтереси жителів Одещини. Тому запевняємо, що наш край – це частина суверенної та унітарної України, і ніякі інші сценарії не підтримуються ані мешканцями області, ані представниками депутатського корпусу Одеської обласної ради. Ми єдиний вільний народ, хоробрий і непереможний. Підкреслюємо, Одеська область – це Україна», – зокрема йдеться у зверненні.   

Рішеннями депутатів змінено назви деяких закладів освіти та комунальних підприємств, затверджено Статут КНП «Одеський обласний онкологічний диспансер», підтримано й інші соціальні та земельні питання, та ті – що віднесені до компетенції обласної ради.  

 

Перейти до вмісту