До уваги суб’єктів господарювання!

На виконання вимог чинного законодавства та з метою якісної і своєчасної реалізації державної політики у сфері цифровізації Міністерством цифрової трансформації України запроваджено сервіс Дія.QR, що дозволяє безкоштовно створити QR-код, за яким можна отримувати електронні копії цифрових документів користувачів застосунку Дія на свою електронну пошту. Технічного налаштування не потребує.

Як створити Дія.QR:

  1. Авторизуйтесь на порталі Дія.
  2. У кабінеті громадянина натисніть на Бізнес, Мої статичні QR, створити відділення.
  3. Заповніть дані про відділення.

Важливо: уважно поставтеся до підтвердження вашої електронної адреси, тому що на неї надходитимуть електронні копії документів. Це ваша точка контакту з іншими користувачами Дії.

  1. Вкажіть назву послуги, для якої вам потрібна цифрова копія, та виберіть пакет документів, який хочете запитувати. За потреби можете додати ще одну послугу.
  2. Готово! Завантажуйте QR і встановлюйте в місцях контакту з вашими гостями чи клієнтами. Ви можете переглядати ваші QRи і за потреби змінювати їх у режимі онлайн. QR-код діятиме 180 днів. Після закінчення цього строку потрібно згенерувати новий.

Створити унікальний QR-код можна тут.

Чому це безпечно?

  1. Партнер має приєднатися до публічної оферти, наклавши КЕП. Саме ця особа відповідатиме за обробку даних на боці партнера.
  2. Копія формується лише після дозволу користувача в застосунку.
  3. Кожна цифрова копія документа містить інформацію про отримувача, його відділення та дату її формування.
  4. Партнер повинен відповідати вимогам законодавства про захист персональних даних.
Перейти до вмісту