Чорноморській міській лікарні передано «швидку»

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук відвідав м. Чорноморськ з робочим візитом, де спільно з директором Департаменту фінансів Одеської ОВА, депутатом Одеської обласної ради Мариною Зінченко та директором Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталією Одарій-Захар’євою передали автомобіль «швидкої» допомоги від організацій Aide humanitairеs – Abri familial d’urgence SOS ATTITUDЕ та Pompiers humanitairеs Solidaires (France) до КНП «Чорноморська міська лікарня».

 «Завдяки співпраці з благодійними організаціями, західними партнерами, з фондом «Південна столиця» сьогодні Чорноморській лікарні передаємо сучасну «швидку». Від Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА надійшло відповідне обладнання, тож лікарня стає сучаснішою. В подальшому плануємо робити все можливе, щоб обладнати цей заклад охорони здоров’я на гідному рівні. Найближчим часом плануємо придбати комп’ютерний томограф і ми вже отримали згоду на це від профільного міністерства. Дякуємо нашим французьким партнерам, завдяки яким сьогодні ця подія відбулась», – прокоментував начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Окрім «швидкої» також волонтерами надано гуманітарну допомогу для немовлят (сухе молоко, предмети гігієни тощо) та їх матерів.

Представників волонтерських організацій було відзначено символічними сувенірами від Одеської обласної військової адміністрації та Одеської районної військової адміністрації.

Перейти до вмісту