Начальник Одеської РВА Юрій Крук відвідав виробництво з пошиття одягу

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук та депутат Одеської обласної ради Сергій Гриневецький відвідали одне з найбільших підприємств в України, яке виробляє одяг, взуття, аксесуари для чоловіків та жінок.

«Ознайомились з усіма етапами виготовлення одягу для військовослужбовців та особливостями виробництва. Фабрика з пошиття цивільного одягу у період воєнного стану повністю змінила формат під потреби часу. Це гарний приклад того, як кожен з нас може наблизити нашу перемогу», – прокоментував начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Увесь одяг, який був у магазинах мережі на момент вторгнення рф, безкоштовно передали бійцям ЗСУ та ТрО. Загалом було передано 16 тис. 421 одиницю одягу на суму 7 760 000 грн для наших військових, що становить близько 500 різноманітних артикулів – брюки, кепки, шапки, джинси, жилети, куртки, джемпери, сорочки, спортивні штани, светри, футболки, шарфи та шкарпетки.

«Багато процесів потрібно було налагодити швидко та з нуля – від комплектації та налаштування обладнання до навчання співробітників фабрики. Налагодили всі процеси і вчасно виконали замовлення у повному обсязі. Вдячні кожному співробітнику, який долучився до цієї важливої справи. Пишаємося, що наша компанія у важкі часи змогла стати корисною для держави і готові продовжувати працювати і будувати нову вільну Україну», – зазначив керівник підприємства.

Перейти до вмісту