Очільник Одеської РВА Юрій Крук відвідав громади району

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук продовжує роботу в громадах. Сьогодні, 15 квітня, з робочим візитом очільник ОдРВА відвідав Южненську міську та Визирську сільську територіальні громади.

З міським головою м. Южне Володимиром Новацьким оглянули ряд об’єктів, передали місцевій лікарні гуманітарну допомогу – інсулін, провели робочу нараду.

«Одне з головних питань, окрім питання безпеки, оборони і допомоги військовим, сьогодні залишається функціонування малого, середнього бізнесу та великих підприємств. Два основні містоутворюючі підприємства – порт і припортовий завод, фактично тимчасово не працюють. Є певні проблеми і з іншими. Намітили сьогодні алгоритм співпраці по окремим питанням, які потребують оперативного вирішення. Наше завдання – мінімізувати вплив війни на поточний стан справ, на скільки це можливо. Рухаємось далі», – зазначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

З головою Визирської громади Валерієм Стоілаки очільник ОдРВА Юрій Крук відвідав амбулаторію у с. Визирка, якій передали інсулін, та оглянув низку інших об’єктів.

Перейти до вмісту