В Одесі відбулось урочисте нагородження з нагоди 8-ї річниці Національної гвардії України

Сьогодні, 26 березня, начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь в урочистих заходах з нагоди 8-ї річниці Національної гвардії України, що відбулись у м. Одеса.

Військовослужбовцям вручили почесні нагороди та подяки.

Юрій Крук передав від Одеської районної військової адміністрації два генератори електричного струму та звернувся до військових із вітальним словом:

«Шановний пане командувачу, шановні військовослужбовці, вітаю вас з 8-ю річницею заснування Національної гвардії України! В цей день ми маємо ще одну можливість привітати тих, хто завжди стоїть на захисті суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Нацгвардія доказала свою спроможність забезпечувати правопорядок та безпеку громадян з урахуванням передового світового досвіду.

В найважчі часи для країни ви пліч-о-пліч з побратимами даєте гідну відсіч агресору, бороните українську землю від ворожої навали. Ваші бойові успіхи є запорукою безпечного майбутнього українського суспільства, наближають час, коли Україна почне своє відродження під мирним небом.

Бажаю вам успіху в вашій системній та ефективній роботі. І щиро дякую за службу, яка наближає Велику Перемогу України в боротьбі за свою свободу та незалежність!

Всім миру і перемоги! Слава Україні!»

З привітанням до нацгвардійців звернулись перший заступник начальника Одеської обласної військової адміністрації Борис Волошенков, перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський, Одеський міський голова Геннадій Труханов, начальник ГУ НП в Одеській області Микола Семенишин.

Перейти до вмісту