ОПЕРАТИВНА ВИЇЗНА НАРАДА ОДРДА З ПИТАНЬ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ЗАХИСТУ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ

На виконання доручення голови Одеської РДА Юрія Крука за підсумками оперативної наради від 17.01.2022, щодо реалізації виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року «Про окремі питання реалізації державної політики у сфері захисту державного кордону” заступник голови Одеської РДА Олександр Ілько провів низьку виїзних нарад за участі 26 прикордонного загону Державної прикордонної служби України та Маяківської, Яськівської, Біляївської територіальних громад.

У ході наради учасники узгодили дії по передачі земельних ділянок у постійне користування ДПС України з урахуванням типу власності земельних ділянок вздовж лінії кордону у відповідних територіальних громадах.

Представник прикордонного загону Державної прикордонної служби України поінформував, що наразі підготовлені відповідні звернення до територіальних громад та у лютому 2022 року будуть розглядатись на чергових сесіях місцевих рад.

Представники територіальних громад поінформували, що відповідні заходи по реалізації плану вживаються та наразі готується перелік земельних ділянок приватної, комунальної та державної власності вздовж лінії кордону.

Олександр Ілько відмітив необхідність налагодження оперативного обміну інформацією по ходу реалізації плану з метою швидкого реагування та вирішення питань, які потребують злагодженої взаємодії органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та ДПСУ.

Перейти до вмісту