СПІЛЬНА З ГРОМАДАМИ АПАРАТНА НАРАДА ОДЕСЬКОЇ РДА

Сьогодні, 17 жовтня, пройшла чергова розширена апаратна нарада Одеської районної державної адміністрації, яку за дорученням голови Одеської РДА Юрія Крука провела перший заступник голови Євгенія Абрамова.

Захід пройшов за участю представників територіальних громад Одеського району. Відповідно до порядку денного наради, було розглянуто наступні питання:

1. Щодо проблемних питань, пов’язаних із нарахуваннями та сплатою за спожитий природний газ мешканцями Одеського району.

2. Стан заборгованості із заробітної плати на підприємствах Одеського району Одеської області, дотримання законодавства про працю. Рівень середньої заробітної плати як джерело наповнення місцевих бюджетів.

3. Налагодження дієвої взаємодії між ОдРДА та органами місцевого самоврядування з питань додержання конституційного права громадян на доступ до інформації.

4. Епідемічна ситуація щодо розповсюдження COVID-19, перебіг вакцинальної кампанії в Одеському районі та інформація щодо перевірок закладів торгівлі на дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів.

За результатами розгляду всіх питань прийнято відповідні рішення. Зокрема, підготувати низку рекомендацій і заходів для посилення взаємодії ОдРДА з органами місцевого самоврядування, особливу увагу приділивши питанню безпеки та здоров’я громадян

Перейти до вмісту