РОБОЧИЙ ВІЗИТ ГОЛОВИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ДМИТРА РАЗУМКОВА В ОДЕСЬКУ ОБЛАСТЬ

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков перебуває з робочим візитом в Одеській області та проводить зустрічи з керівниками та колективами підприємств та установ Одещини.

Голова Верховної Ради України почав свій візит з відвідання Державного Підприємства «Морський торговельний порт «Южний», де він ознайомився з виробничими потужностями та досягненнями колективу підприємства та оглянув акваторію порту на буксирі «Володимир Іванов», що дозволило побачити усі причали та особливості вантажних операцій.

Довідково: Морський торговельний порт «Южний» має все необхідне обладнання, техніку та інфраструктуру для перевантаження навалювальних та генеральних вантажів. Основна номенклатура вантажів, які обробляються на теперішній час: вугілля, обкотиші, залізорудний концентрат, зернові , чавун, мінеральні добрива та інші. При цьому, сьогоднішньою основною метою є диверсифікація вантажів та модернізація вантажного обладнання і технологій.

Другий день робочої поїздки Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова розпочався з відвідування 411-го військово-медичного клінічного центру Південного регіону.

Голова Парламенту Дмитро Разумков ознайомився з роботою медичного закладу, відвідав нейрохірургічне відділення військового госпіталю, зустрівся з лікарями і медичними сестрами, поспілкувався з пацієнтами медзакладу і побажав їм якнайшвидшого одужання. За бездоганне виконання службових обов’язків, самовіддану працю в ім’я порятунку людей Дмитро Разумков нагородив відзнаками співробітників клінічного центру.

Довідково: Військово-медичний клінічний центр Південного регіону був сформований у 1797 році. Медзаклад функціонує у складі 21 клініки та 8 окремих відділень. З 2014 року військово-медичний клінічний центр Південного регіону здійснює медичне забезпечення евакуації та лікування поранених та хворих військовослужбовців, які постраждали внаслідок ситуації на Сході України.

Дмитро Разумков також ознайомився з роботою одеського підприємства “Інтерхім”.

Підприємство, що виробляє ліки та компоненти для них не тільки на внутрішній ринок, а й для інших країн.

Як розповів голові Верховної Ради генеральний директор товариства з додатковою відповідальністю «ІнтерХім» Анатолій Редер, одним з пріоритетних напрямків діяльності підприємства спочатку були і залишаються нині наукові дослідження.

 «Україна має великий потенціал у фармацевтичній галузі. Переконаний, наша держава має всі умови та можливості для росту й розвитку. І, працюючи спільно з бізнесом та місцевою владою, ми зможемо досягти амбітної мети – зробити Україну дійсно сильною та успішною!» – сказав Дмитро Разумков.

Довідково: Товариство з додатковою відповідальністю «IнтерХiм» – багатопрофільне підприємство. До структури його виробничого комплексу, крім дільниць з виробництва готових лікарських засобів, входять дільниці із синтезу фармацевтичних субстанцій для власного виробництва лікарських засобів, реалізації фармацевтичним виробникам України та експорту.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відкрив третій день роботи XVI Українського муніципального форуму, який називався «День діалогу» і був присвячений стійкому місцевому соціально-економічному розвитку.

Дмитро Разумков заявив: «Діалог – ключове питання різних гілок влади, Діалог – це стратегічний шлях для вирішення багатьох питань життя держави. Сьогодні, коли формується вертикаль влади, треба розуміти, що це діалог партнерів, а не роботи за принципом тиску верхніх ешелонів на нижні».

Під час робочого візиту до Одеської області Голова Верховної Ради України взяв участь у відкритті Музею української книги в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М.Грушевського, ознайомився з роботою спортивного клубу «Балта» Балтської територіальної громади.

Перейти до вмісту