МАЙОРИ ВІДЗНАЧИЛИ 125-РІЧЧЯ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ

Село Майори, що входять до складу Біляївської міської територіальної громади, відзначило 125-ту річницю з дня створення. З нагоди свята населений пункт відвідав голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук.

Битва за найсмачніший борщ, святкова хода селом, ярмарок смаколиків, міні-музей українських виробів, розважальна програма для дітей, концерт і тематично оформлені фотозони – все це у поєднанні з національним українським колоритом створило атмосферу дійсно народного свята. Справжньою окрасою свята стали наймолодші місцеві мешканці, які теж долучились до святкової ходи у національному вбранні.

«Майори – село, що має глибокі історичні корені та свої традиції. Тут 16 вулиць, і майже кожну з них мешканці гуртом прикрашали і готували до свята. Разом з господарями ми пройшли урочистою ходою, починаючи з вулиці з символічною назвою «Одеська». Вітаю мешканців села Майори та всю Біляївську громаду зі святом! Благополуччя, щастя і достатку кожній родині, нехай завжди панує атмосфера миру та добробуту», – привітав голова Одеської РДА Юрій Крук.

Додамо, що село Майори увійшло до складу Біляївської об’єднаної територіальної громади у 2015 році. Чисельність населення складає 1272 особи. Справжньою окрасою вказаного населеного пункту є його жителі згуртовані та креативні, які піклуються про своє рідне село. Вони працюють над благоустроєм: власноруч розміщують дитячі майданчики, облаштовують зони відпочинку, озеленюють територію населеного пункту, беруть активну участь в заходах, що проводяться на території всієї громади.

Перейти до вмісту