НАДЛИМАНСЬКЕ ВІДЗНАЧИЛО СВОЮ 217-РІЧНИЦЮ

Село Надлиманське, що входить до складу Маяківської громади, відзначило 217-річницю від дня створення. З нагоди свята село відвідав голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук.
«Бажаю всім здійснення намічених планів. Нехай розквітає Надлиманське і кожний його житель особисто відчуває розвиток громади. Зичу, щоб кожна родина Надлиманського жила у мирі, злагоді та з Божим благословенням!», – побажав голова Одеської РДА Юрій Крук.

Окрім Дня заснування села, на цей день припали свято Трійці і День медичного працівника. Під час урочистих заходів у вказаному населеному пункті відкрито амбулаторію, побудовану в рамках Програми Президента «Велике будівництво», а місцеві лікарі отримали ключі від нового автомобіля, що відповідає вимогам Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів.
Для жителів громади та гостей було організовано святкову програму та розваги для дітей.
Нагадаємо, що до Програми Президента «Велике будівництво» в цьому році включені 500 соціальних об’єктів: 95 шкіл, 70 дитячих садочків, 80 спортивних об’єктів, 35 лікарень та 20 культурних об’єктів, 200 амбулаторій, а також 40 проєктів економічного розвитку.

Перейти до вмісту