Голова Одеської РДА Юрій Крук взяв участь у відкритті відділення інспекторів прикордонної служби «Удобне»

На території Маяківської територіальної громади, що входить до складу Одеського району, відкрито оновлене відділення прикордонної служби «Удобне» Білгород-Дністровського прикордонного загону. Участь в урочистостях взяв голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук.
«Для прикордонників, що несуть службу на цій ділянці державного кордону, створено гідні та сучасні умови для відпочинку і виконання покладених на них обов’язків щодо забезпечення захисту інтересів нашої країни та непорушності її цілісності», – зазначив голова Одеської райдержадміністрації.
Відтепер відділення інспекторів прикордонної служби «Удобне» – це багатофункціональний підрозділ з гідним оснащенням та технічним забезпеченням. На його території створено належні умови й відповідна інфраструктура. Географічно відділення розміщується на перехресті міжнародних коридорів, що поєднують Україну з Республікою Молдова та державами Європейського Союзу. Реконструкція вищевказаного відділення розпочалася два роки тому. За цей час були проведені роботи з реконструкції службових приміщень, у тому числі адміністративних та для підготовки персоналу й прикордонних нарядів до несення служби, плац, бокси для зберігання та обслуговування автомобільної техніки, облаштовано кінологічне містечко з вольєрами для службових собак, спортивний майданчик та складські приміщення. Загальна сума коштів, які витратили на облаштування прикордонного підрозділу, складає близько 3,6 млн гривень.

Перейти до вмісту