10 квітня 2021 року одесити відзначають 77-у річницю визволення міста від нацистських окупантів

Голова Одеської районної державної адміністрації разом з головою Одеської обласної держадміністрації Сергієм Гриневецьким та Одеським міським головою Геннадієм Трухановим вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни, поклавши квіти до пам’ятника Невідомому матросу на Алеї Слави в парку ім. Т.Г. Шевченка та до стели «Крила Перемоги».

«Дорогі земляки, прийміть щирі вітання з нагоди 77-ї річниці з Дня визволення міста Одеси від фашистських окупантів!

День 10 квітня уособлює нашу пам’ять про Великий подвиг героїв-визволителів, які дали можливість наступним поколінням будувати мирне життя на рідній землі.

Це свято назавжди увійшло в історію міста і стало символом об’єднання різних поколінь одеситів: тих, хто боровся з ворогом та відбудовував зруйноване війною місто, тих, хто примножує традиції та працює над розвитком сучасної Одеси сьогодні.

В цей день одесити, жителі міста-героя, з щирою вдячністю згадують всіх, хто відстояв незалежність нашої Батьківщини, низько схиляють голову в пам’ять про загиблих.

Слова подяки і поваги ми присвячуємо героїзму і стійкості фронтовиків, всім, хто відновлював Одесу в післявоєнні роки. Їх подвиги назавжди залишаються в історичній пам’яті нашого народу.

Дякуємо за мирне життя! Зі святом!», – привітав одеситів Юрій Крук.

Перейти до вмісту