Заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Алла Вишнякова взяла участь у розширеному засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Одеській обласній державній адміністрації в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» під головуванням заступника голови Одеської ОВА Дмитра Радулова.

За результатами засідання на Одещині обрано шість пілотних громад для масштабування Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», 3 з яких – з Одеського району – Доброславська, Красносільська, Чорноморська, Подільська, Окнянська, Тузлівська.

«Програма активно шириться регіоном. Зараз ми розпочинаємо важливий і масштабний крок до її поширення на рівні громад. Знаємо, наскільки це важливо, тому готові сприяти і підтримувати», – зазначив Дмитро Радулов.

Впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA у співпраці з Міністерство охорони здоров’я України, експертного партнерства та підтримки World Health Organization Ukraine.

Перейти до вмісту