8 травня, у День пам’яті і примирення, Начальник Одеської РВА Юрій Крук взяв участь в церемонії покладання квітів до пам’ятника Невідомому Матросу

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті і примирення, Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, разом з керівництвом області та міста, представниками громадськості, взяв участь в церемонії покладання квітів до пам’ятника Невідомому Матросу в Одесі та вшановував жертовність і героїзм тих, хто пройшов палаючими фронтовими дорогами Другої світової війни і на чию долю випали тяжкі роки окупації та пекло нацистських концтаборів.

Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. Схиляю голову перед українськими героями, які відважно й самовіддано боролися з нацизмом. Великими людськими втратами, руйнуванням міст та сіл, знищенням культурних та історичних цінностей заплатив народ України за право жити і працювати на своїй землі, бути вільною та єдиною державою. Нажаль, війна знову прийшла кривавим поступом на українську землю, і нам зі сплином майже 80 років, знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави. Продовжуючи славетні героїчні традиції старших поколінь, сучасні захисники, Збройні Сили України, сьогодні самовіддано з гідністю та честю боронять від ворогів та окупантів рідну землю” – сказав Начальник Одеської РВА.

Вшановуючи пам’ять усіх жертв Другої світової війни, Юрій Крук побажав, щоб на нашій Україні знову запанував мир та спокій, а у серцях людей ніколи не згасав вогник надії на щасливе мирне майбутнє нашої країни.

Тільки разом, у порозумінні та злагоді, натхненно та згуртовано, ми захистимо та відбудуємо сильну, заможну і непоборну Україну! Вічна пам’ять загиблим, низький уклін живим!” – наголосив Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Перейти до вмісту