# ТиЯк # Ми маємо їх пам’ятати.

З 2014 ми знаємо хто вони, як виглядають та який вклад зробили. Вони віддали свої життя за наші з вами. Наш обов’язок не давати їхнім іменам затертися роками історії. Пам’ятаємо, шануємо і підтримуємо тих, хто воюють за нашу незалежність по нині. Згадайте імена тих, кого вже немає з нами Героям та Героїням Слава!

Read more

Сьогодні, з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак взяв участь у церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку «Полеглим за Батьківщину» у місті Чорноморськ.

У заході також взяли участь представники 3 патрульного батальйону 11 бригади Національної Гвардії України імені Михайла Грушевського та 37-ї бригади Морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних України. Сьогодні ми згадуємо усіх наших Героїв, мужніх чоловіків та жінок, чиї життя забрала боротьба за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Пам’ятаємо Героїв, запалюємо свічки пам’яті та вдячності за їхню відвагу. Вічна пам’ять полеглим![…Читати далі…]

Read more
Перейти до вмісту