За ініціативи начальника Одеської районної військової адміністрації Олександра Гринчака відбувся черговий захід з презентаціями соціально-економічного розвитку Одеського району, який зібрав представників 5 територіальних громад, а саме Авангардівської, Таїровської, Доброславської, Великодолинської та Чорноморської.

В рамках зустрічі представники громад обмінювались досвідом, ділилися своїми кращими практиками міжнародного співробітництва та грантово-проєктної діяльності, озвучували проблеми та ідеї розвитку.

Окремо учасники зустрічі акцентували увагу на тому, як різні умови та можливості впливають на розвиток громад.

«Є громади, які активно залучають міжнародні фонди, благодійні організації, залучають інвестиції і непогано розвиваються в економічному напрямку, але є такі громади, які трошки відстають і ми повинні на них звернути увагу. Їм потрібна допомога, і таким чином, в ході таких зустрічей, презентацій громад ми створюємо умови для того, щоб можна було поділитися досвідом тих громад, які набагато краще справляються зі своєю менеджерською діяльністю і передають досвід тим громадам, які набагато слабкіші», – зазначив Олександр Гринчак.

Перейти до вмісту