Сьогодні, в рамках робочої поїздки до Южненської громади Одеського району, начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак перевірив стан готовності укриттів у закладах освіти перед початком нового навчального року.

Загальна площа одного з перевірених об’єктів – 833,9 кв.м., розрахована на 950 місць. Загальна площа другого – 685 кв. м., місткість – 208 осіб.

«Приємно вражений роботою і підходом до підготовки укриттів в освітніх закладах Южненської громади, керівництво якої доклало максимум зусиль, щоб школи і дитячі садочки могли розпочати навчальний рік в режимі офлайн, а перебування дітей у закладах освіти було не лише безпечним, а й комфортним.

Необхідно проводити аналогічні роботи і в інших закладах освіти громад Одеського району, а Одеська РВА докладатиме максимум зусиль щоб допомогти у цих питаннях», – відзначив Олександр Гринчак.

Також очільник Одеського району поспілкувався з журналістами місцевого телеканалу “МИГ” щодо роботи районної робочої групи “Прозорість і підзвітність”. Деталі – згодом у сюжеті.

Перейти до вмісту