НАГАДУЄМО ВАМ ПРО ЗРУЧНИЙ СПОСІБ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПІДОЗРІЛІ ЗАКУПІВЛІ, ЯКИЙ ЗРОБИТЬ ЦЕЙ ПРОЦЕС ЩЕ ПРОСТІШИМ ТА ЄФЕКТИВНІШИМ!

Тепер є новий інструмент для миттєвого повідомлення: Телеграм-бот @TenderConrtol_bot Просто додайте бота до свого Телеграму в строчці «пошук» і слідкуйте за оновленнями. Також нагадуємо, що також Ви можете скористатися формою зворотнього зв’язку за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSef…/viewform… Робоча група Одеської обласної державної (військової) адміністрації “Прозорість і підзвітність” продовжує свою діяльність. Дякуємо, що Ви з нами! Разом до Перемоги!

Read more

Перший заступник начальника Одеської РВА Олена Захарченко-Нетужилова разом із заступниками начальника РВА та головами громад Одеського району взяла участь в Одеському обласному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер поінформував про проблематику регіону та поточний стан справ на Одещині. Пріоритетними залишаються безпекові питання та підтримка Збройних Сил України на усіх рівнях. Серед важливих питань також – збільшення кількості освітніх закладів, де діти можуть навчатися офлайн, та облаштування шкільних укриттів. Обговорили питання підготовки закладів освіти Одеської області до нового навчального року. Міністр освіти і науки[…Читати далі…]

Read more

У 25 – рано. Для відповідальної посади потрібен кваліфікований спеціаліст із серйозним практичним досвідом.

У 50 – пізно. Життєво-професійного досвіду набралося стільки, що він тисне на плечі та начебто заважає сприймати нововведення. Як результат – обом кандидатам різного віку у працевлаштуванні відмовляють. Що робити? Насамперед, усвідомити речі: Обидва приклади – це ейджизм, тобто дискримінація людини на підставі її віку. Це не тільки про роботу, це про будь-яку сферу життя. Зіткнутися з ейджизмом можна і[…Читати далі…]

Read more

Запрошуємо ВПО на онлайн заходи, де представники різних міністерств і ОфісуОмбудсмана нададуть відповіді на всі питання які у вас виникають, починаючивід виплати допомоги на проживання, вступу дітей до закладів освіти,постановки на квартирний облік, закінчуючи компенсацією за пошкоджене абозруйноване майно.Буде проведено 20 зустрічей, однак кожен з вас може обрати тематику, яказацікавила і обрати одну або декілька дат.👉Зареєструватися можна за посиланням (https://bit.ly/4bXZieQ).Перед початком заходу на електронну адресу відправлять детальну програмута посилання для підключення через Zoom.

Read more
Перейти до вмісту