14 травня відбулася розширена нарада під головуванням начальника Одеської районної військової адміністрації Олександра Гринчака.

Були присутні голови всіх територіальних громад Одеського району, співробітники Національної поліції, ДСНС, Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу та керівники відповідних департаментів то відділів ОРВА.

Дотримання норм протипожежної безпеки у весінньо-літній період, організація роботи протипожежних підрозділів у громадах та взаємодія з управлінням ДСНС – майже налагоджений процес, але завжди є можливість вдосконалення.

Щодо численних порушень у екологічній сфері. а саме – регулярно утворюючихся несанкціонованих сміттєзвалищ – присутні були проінформовані про механізми адміністративного впливу на порушників та персональну відповідальність керівництва громад.

«Незважаючи на те, що літо 2024, як ви розумієте, буде непростим, я ще раз нагадую про необхідність чітко дотримуватися норм та правил протипожежної та екологічної безпеки. Від цього прямо залежить життя громадян. Одеська районна військова адміністрація тримає на контролі ці важливі питання. Протокольні завдання обов’язкові до виконання», – наголосив начальник ОРВА Олександр Гринчак.

https://t.me/Oleksandr_Grinchak_Odeska_RDA
Перейти до вмісту