Олександр Гринчак з робочим візитом відвідав Дачненську та Визирську громади Одеського району

🖋 Протягом минулого тижня начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак з робочим візитом відвідав Дачненську та Визирську сільські громади Одеського району Одеської області.

Голова Дачненської сільської ради Руслан Сич доповів про стан справ у громаді та наголосив на питаннях, які потребують допомоги у вирішенні.

Очільник Одеського району побував у Дачненському ліцеї №2, який було пошкоджено у результаті ракетного обстрілу з боку ворога, відвідав місцеву лікарню та перевірив стан облаштування найпростішого укриття в Болгарському ліцеї Дачненської сільської ради.

На зустрічі у Визирській громаді були присутні депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе та сільський голова Валерій Стоілакі.

Під час візиту Олександр Гринчак ознайомився з ходом робіт будівництва укриття в селі Визирка, відвідав Визирський ліцей, пункт розміщення поліцейського офіцера громади та КП «Визирське джерело». В селі Першотравневе оглянув тир, шкільну їдальню, харчоблок, перевірив якість ремонтних робіт в укритті, дитячий садок та місце тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб.

У рамках візиту були обговорені проблемні для громади питання, але увагу акцентували на першочерговому завданні для нашої держави – перемогти ворога та максимальній фінансовій і матеріальній підтримці потреб військових.

Олександр Гринчак наголосив, що розв’язання проблеми корупції є одним із пріоритетних напрямків розвитку держави.

🖋Керівництво Одеської РВА спільно зі складом обласної групи “Прозорість та підзвітність” на районному рівні проводить роботу щодо забезпечення відкритості влади з метою доцільного використання коштів та уникнення зловживань становищем.

Перейти до вмісту