Відбувся семінар з обговорення результатів загальнонаціонального опитування ветеранів, членів їхніх родин, членів родин загиблих, ветеранських громадських організацій та ветеранської політики

За дорученням начальника Одеської районної військової адміністрації Олександра Гринчака заступник начальника Одеської РВА Алла Вишнякова та начальник управління соціального захисту населення Оксана Вербицька взяли участь у семінарі з обговорення результатів загальнонаціонального опитування ветеранів, членів їхніх родин, членів родин загиблих, ветеранських громадських організацій та ветеранської політики.

Було обговорено, серед інших питань, визначення у межах дослідження актуального ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, уявлення про образ ветерана, потреби та можливі проблеми, з якими стикаються ветерани та їх родини у цивільному житті.

“Пріоритетами районної військової адміністрації є підтримка різних сфер діяльності, що покращують життя ветеранів, їхніх сімей та сприяють розвитку суспільства в цілому. Ми тримаємо ці питання на постійному контролі”, – зазначає заступник начальника Одеської РВА Алла Вишнякова.

Перейти до вмісту