Тривають робочі поїздки Олександра Гринчака до громад Одеського району

Начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак з робочими візитами перебував в Авангардівській, Дальницькій, Нерубайській та Теплодарській територіальних громадах Одеського району Одеської області.

Під час зустрічей очільника Одеського району з керівництвом громад було обговорено проєкти, які реалізуватимуться у поточному та наступному роках, окреслено ряд існуючих проблем та обговорено можливі шляхи їх вирішення.

Олександр Гринчак акцентував увагу на тому, що стратегічними мають бути питання розвитку економіки, підтримки внутрішньо переміщених осіб і соціально незахищених громадян, питання медичного забезпечення, реабілітації військових, питання освіти та захисту дітей тощо.

Значну увагу Олександр Гринчак приділив посилення контролю та прозорості за використанням бюджетних коштів.

Він зазначив, що за ініціативи начальника Одеської ОВА Олега Кіпера при Одеській ОВА робочу групу “Прозорість та підзвітність”, до якої увійдуть представники обласних управлінь СБУ, прокуратури та Нацполіції. А ще – Бюро економічної безпеки і НАБУ.

«Протидія корупції – це перш за все превентивні заходи, а не подолання наслідків, тому будемо спільно ліквідувати саму можливість вчиняти корупційні дії», – наголосив очільник Одеського району.

Крім того, під час поїздок були відвідані заклади освіти, ЦНАПи, медичні заклади та облаштування захисних споруд цивільного захисту.

За результатами зустрічей досягнуто домовленостей про подальшу конструктивну співпрацю задля спільної Перемоги.

Перейти до вмісту