За участі керівництва Одеського району, голів громад, представників установ та організацій, громадськості сьогодні в Чорноморську відбулись районні урочистості з нагоди Дня Незалежності України

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто ціною власного життя виборював незалежність України.

«День Незалежності – знаменний день для кожного українця. Долею судилося так, щоб саме нашому поколінню випав великий історичний шанс зробити вирішальний крок – до волі, до самостійності. Ми стали свідками проголошення Незалежності України. Але нам випало і важке випробування – захистити і зберегти Українську Державу, відстояти її територіальну цілісність і незалежність. Вірю – ми здолаємо усі випробування. Ми не забудемо ніколи ціну, яку платимо нині за право бути вільними. Кожен Герой і Захисник залишиться в нашій пам’яті. Переконаний – Перемога буде за нами!»,- зазначив, вітаючи представників Одеського району начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Під час урочистостей вручили почесні грамоти районної військової адміністрації, обласної та районної рад волонтерам, військовим, медикам, освітянам, працівникам органів державної влади та місцевого самоврядування, мешканцям Одеського району різних професій, котрі своєю працею щодня наближають нашу Перемогу.

Перейти до вмісту