Начальник Одеської РВА Юрій Крук провів робочу зустріч з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Одеській області

Під час зустрічі Марія Попова поінформувала про роботу Офісу Омбудсмана, звернула увагу на пріоритетні питання в діяльності регіонального представництва, розповіла про основні засади функціонування інституту Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та діяльність регіонального представництва Уповноваженого в Одеський області. Крім того, поінформувала про Спеціальну доповідь Уповноваженого щодо додержання прав осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.

За результатами зустрічі Юрій Крук і Марія Попова домовились про постійну співпрацю Одеської РВА та Офісу Омбудсмана і подальшу координацію дій для розв’язання актуальних питань недопущення порушення прав людини та надання різнобічної допомоги тим громадянам, які її потребують.

“Розмова пройшла у конструктивному руслі, ми засвідчили готовність до подальшої плідної співпраці та спланували проведення спільної наради з головами громад одеського району з зазначених питань” – прокоментува начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту