Начальник Одеської РВА Юрій Крук взяв участь у селекторній нараді з начальниками районних військових адміністрацій та головами територіальних громад, яка пройшла сьогодні під головуванням Начальника Одеської ОВА Олега Кіпера

Ключові питання порядку денного:

✅️ Ліквідація наслідків збройної агресії російської федерації;

✅️ Реформа шкільного харчування та пріоритетні напрямки її реалізації у закладах загальної середньої освіти області в умовах воєнного стану;

✅️ Проведення профілактичних щеплень, планової вакцинації проти кору, дифтерії та поліомієліту та відновлення умов надання медичних послуг з імунізації населення.

На обласній селекторній нараді Начальник Одеської РВА доповів про загальну ситуацію в районі та про заходи які вживаються в громадах з усунення наслідків атак противника по Одеському району.

Також Юрій Крук зазначив, що на контролі районної влади залишається вирішення питання щодо створення майданчиків для відстою великовантажного транспорту на трасі М-15 на ділянці «Два стовпи» – Маяки.

По завершенню обласної селекторної наради Начальник Одеської РВА провів нараду з поточних питань з головами громад Одеського району, за результатами якої були надані відповідні протокольні доручення.

Зокрема, Юрій Крук, вчергове нагадав головам громад про необхідність посилення роботи в напрямку створення та облаштування найпростіших укриттів, необхідності виконання комплексу заходів, в першу чергу безпекових, до початку нового навчального року.

Перейти до вмісту