Красносільський сільський голова Марина Архірій та директорка ГО «Дівчата» підписали Меморандум про співробітництво

Його мета – співпраця у рамках соціального захисту та розвитку населення, що постраждало внаслідок війни росії проти України.

Взаємодія з громадською організацією розпочалася ще на початку воєнних дій.

У рамках партнерства було реалізовано масштабний проєкт «Підтримка ВПО в Україні» під егідою міжнародної організації World Vision – облаштовано шелтери (прихистки) для внутрішньо переміщених осіб у с. Кубанці і Павлинці; облаштовано їх меблями, посудом, постільною білизною.

Наразі шелтери вже відкрили свої двері для внутрішньо переміщених осіб з можливістю одночасного розміщення 82 нових жителів громади.

З метою подолання психологічного негативного стану та страху до життя для ВПО і жителів Красносільської громади з липня 2022 року працює освітній проєкт, на основі якого проводяться заняття з англійської мови, консультації з логопедом, психологом, юристом, розвиваючі та спортивні заняття для дітей.

Нещодавно у рамках співпраці з громадською організацією у с. Красносілка облаштовано Street Child – затишний простір для проведення навчання та дозвілля внутрішньо переміщених дітей.

Інформуємо, що за всіма питаннями внутрішньо переміщені особи можуть звертатися за телефоном відділу соціального захисту населення Красносільської сільської ради: 0487529775

Перейти до вмісту