Начальник ОдРВА Юрій Крук взяв участь у селекторній нараді

Сьогодні, 10 січня, начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь у селекторній нараді з керівниками районних військових адміністрацій та головами громад під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

Відповідно до порядку денного в рамках наради були розглянуті наступні питання:

  • про розгортання додаткових Пунктів Незламності на території Одеської області;
  • про стан роботи щодо захисту об‘єктів критичної інфраструктури;
  • про хід відновлення пошкоджених об‘єктів внаслідок збройної агресії російської федерації;
  • про поточні проблеми питання аграрного сектору Одеської області.

По закінченнню селекторної наради начальник ОдРВА провів нараду з головами територіальних громад Одеського району, в рамках якої надав відповідні доручення щодо організації та взаємодії у січні.

«Станом на сьогодні на території Одеського району розгорнуто та працюють 174 Пункти Незламності, з них 132 – у м. Одеса. Щодня працюємо над збільшенням їх кількості та створенням резервів в Одеському районі та готуємо «сплячі» Пункти Незламності. Це об‘єкти, які повністю облаштовані відповідно до рекомендацій постанови КМУ 1401, та які у випадку екстреної ситуації одразу розпочнуть функціонувати та приймати громадян. Зараз їх 88, плануємо підготувати додаткових 87. Тривають роботи по облаштуванню бомбосховищ.

Слід наголосити, що зараз в Одеському районі діють графіки стабілізаційних відключень, за нашою інформацією ворог планує нові удари, до яких ми повинні бути готовими», – відзначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту