ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ТЕБ ТА НС ОДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

За дорученням голови Одеської районної державної адміністрації Юрія Крука перший заступник голови ОдРДА Євгенія Абрамова провела засідання Одеської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке пройшло сьогодні, 23 грудня.

Порядок денний засідання містив декілька питань.

Стосовно плану заходів щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків в Одеському районі на наступний рік доповів Ігор Найдьонов – начальник відділу з питань цивільного захисту населення, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

Члени комісії в ході засідання заслухали доповідь Олега Шкроби – підполковника служби цивільного захисту, т.в.о. начальника 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області про стан створення місцевої пожежної охорони в тер громадах та готовність місцевої системи оповіщення населення до інформування про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій.

В результаті розгляду всіх питань, члени комісії прийняли рішення про наступне. Зокрема:

• Затвердити план заходів щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків в Одеському районі у 2022 році.

• Затвердити План роботи районної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської райдержадміністрації на 2022 рік

• Рекомендувати головам міських, селищних та сільських рад Одеського району створити місцеві системи централізованого оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій; сприяти створенню у сільській місцевості пожежно-рятувальних підрозділів пожежної охорони; здійснювати контроль за станом готовності місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення; укладати договори на 2022 рік з Одеською філією АТ «Укртелеком» на організацію та оренду ліній безпосереднього зв’язку, які задіяні в місцевій автоматизованій системі централізованого оповіщення.

Перейти до вмісту