ПРИВІТАЛИ ВІЙСЬКОВИХ 28-ОЇ МЕХАНІЗОВАНОЇ БРИГАДИ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

За дорученням голови Одеської районної державної адміністрації Юрія Крука заступник голови ОдРДА Ярослав Заворотний взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 30-ї річниці Збройних Сил України, що пройшли на території 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. Ярослав Семенович привітав військових та вручив Почесні грамоти Одеської райдержадміністрації.

«Збройні Сили України – це народна армія незламних та нескорених бійців-миротворців, патріотів, захисників мирного населення та рідної землі, яка цілком справедливо заслужила народну повагу, гордість та довіру. Бажаю всім військовослужбовцям і їх родинам міцного здоров’я, щастя та добробуту, нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні», – зазначив заступник голови Одеської РДА Ярослав Заворотний.

З нагоди свята було відкрито пам’ятний знак Лицарям зимового походу, до якого всі присутні мали змогу покласти квіти та помолитись разом з військовим капеланом за військовослужбовців і вшанувати пам’ять загиблих бійців.

Долучились до заходу керівники Одеської обласної держадміністрації, територіальних громад, депутати різних рівнів та представники громадськості.

Перейти до вмісту