В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВСТАНОВЛЕНО «ЖОВТИЙ» РІВЕНЬ ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Сьогодні, 6 грудня, заступник голови Одеської райдержадміністрації Ярослав Заворотний взяв участь у позачерговому засіданні Державної комісії України з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яка встановила на території Одеської області «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки.

З сьогоднішнього дня оголошено вихід із «червоної» зони восьми областей та м. Києва. Окрім Одеської, з «червоної» зони вийшли Донецька, Дніпропетровська, Львівська, Луганська, Івано-Франківська, Рівненська, Херсонська області України.

Водночас, з 6 грудня набули чинності нові карантинні правила, які передбачають посилення обмежень у «жовтих» зонах.

«Постанова Кабінету Міністрів України № 1240, якою 24.11.2021 внесені зміни до постанови № 1236, вступила в юридичну силу. Вона фактично забезпечить збільшення рівня додаткових обмежень у рамках «жовтої» зони», – зазначив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Очільник Міністерства охорони здоров’я України Віктор Ляшко оприлюднив інформацію про статистичні дані щодо розповсюдження інфекції COVID-19 та звернув увагу на покращення показників у всіх областях, які сьогодні вийшли з «червоної» зони.

Перейти до вмісту