ТРИВАЄ ТЕХНІЧНЕ ПЕРЕОСНАЩЕННЯ ПІДРОЗДІЛІВ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук ознайомився з пожежно-рятувальною технікою, ключі від якої сьогодні отримали підрозділи Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Одеській області.

«Питання безпеки громадян – одне з першочергових завдань, виконання яких можливе, в тому числі, і за наявності необхідної професійної техніки. Сьогодні рятувальники області вкотре отримали сучасну пожежно-рятувальну техніку для оперативного виконання покладених на них завдань», – зазначив голова Одеської РДА Юрій Крук.

«За кошти державного бюджету придбано три пожежних автоцистерни. В рамках Грантового СОФТ Проекту “Спільне реагування на надзвичайні ситуації навколо Дунаю – JERAD”, який фінансується Європейським Союзом в рамках Спільної операційної програми Румунія — України 2014-2020, Головним управлінням за кошти Європейського союзу придбано спеціалізований транспортний засіб — спеціально аварійно-рятувальну машину середнього типу (САРМ-С), яка призначена для проведення аварійно-рятувальних робіт на воді в рамках транскордонного співробітництва та інших невідкладних робіт, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій і подій» – сказав начальник Головного управління ДСНС України в Одеській області полковник служби цивільного захисту Вадим Шулюк.

Захід пройшов за участю за участю голови Одеської ОДА Сергія Гриневецького, голови Одеської обласної державної адміністрації голови Одеської обласної ради Григорія Діденка, керівництва та особового складу Головного управління ДСНС України в Одеській області, запрошених гостей.

Перейти до вмісту