ВІТАННЯ ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЮРІЯ КРУКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ

Щиро вітаю працівників радіо, телебачення та зв’язку із професійним святом!

День працівників радіо, телебачення та зв’язку – це свято, яке об’єднує усіх працівників електронних засобів комунікації, Інтернет-ресурсів, установ зв’язку, які власною працею й талантом формують інформаційне середовище.
Це свято сьогодні відзначають кореспонденти, оператори, редактори, режисери, спеціалісти монтажу, зв’язківці – усі ті, хто вдень і вночі створює, обробляє та передає важливу, актуальну, оперативну інформацію.
Інформація у сучасному світі – чи не найголовніший ресурс, який є основою взаємодії між людьми, розвитку медійної культури, комунікації між соціальними групами, врегулювання суспільних інтересів.
Споживання достовірної, перевіреної та якісної інформації сприяє зміцненню державної інформаційної безпеки з метою протидії пропаганді та дезінформації, формує відчуття єдності та захищеності в українському суспільстві. Тож саме від професіоналізму, освіченості та моральних якостей тих, хто створює інформацію, залежить наше майбутнє.
Отримання інформації неможливе без кропіткої та сумлінної праці фахівців, що забезпечують безперебійну роботу телефонних та радіотелевізійних мереж, а також та мереж Інтернет-зв’язку.
Перші вагомі кроки у розвитку телебачення в Одесі почалися в 1949 році, коли в Інституті зв’язку імені О. С. Попова була створена кафедра телебачення, і студенти з викладачами стали працювати над створенням першого телевізійного обладнання.
У 1956 році на 3-й станції Великого Фонтану почалося будівництво телецентру, ставши точкою відліку історії одеського телебачення.
Одеська телевежа була побудована в 1958 році і стала першою в Україні. Її висота – 199 метрів, і до 1959 року вона була найвищою суцільнометалевої вежею країни.
На сьогодні в Одеському районі на повну потужність працюють ліцензовані Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення радіомовники, ефірні телевізійні, кабельні телевізійні, супутникові телевізійні, ефірні цифрові мовники.
Я дякую працівникам радіо, телебачення та зв’язку за значну увагу, яка приділяється висвітленню потенціалу та розвитку громад Одеського району, а також активності місцевої влади, за можливість отримання інформації через електронні канали комунікації!
Бажаю професіоналам своєї справи модернізації технічних можливостей, креативних ідей, гарних новин, унікальних історій та справжніх успіхів!

Перейти до вмісту