В ОДЕСЬКОМУ РАЙОНІ ТРИВАЮТЬ ПЕРЕВІРКИ ДОТРИМАННЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ

Представник Одеської районної державної адміністрації спільно з представниками Національної поліції та начальником Чорноморського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області за участю засобів масової інформації відвідали ряд об’єктів з метою перевірки дотримання протиепідемічних заходів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2021 р. № 1066.

Загалом перевірено вісім об’єктів, що розташовані на території Чорноморської міської територіальної громади, серед яких, заклади торгівлі продовольчих та непродовольчих товарів, перукарні та інші об’єкти нагляду. За результатами перевірок представниками поліції складено один протокол про адміністративне правопорушення на працівника одного із закладів (перебування без засобу індивідуального захисту).

Під час обстежень працівники Держпродспоживслужби проводили бесіди щодо профілактики коронавірусу та зменшення ризику його поширення.Мобільні бригади перевірятимуть дотримання обмежень «червоної» зони і надалі.

Як саме відбуваються рейди, дивіться у відео-сюжеті

Перейти до вмісту