ВІТАННЯ ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ РДА ЮРІЯ КРУКА З ДНЕМ ЗАЛІЗНИЧНИКА УКРАЇНИ

Шановні залізничники та ветерани галузі!

Щиро вітаю вас із професійним святом.

Залізничний транспорт є провідною галуззю дорожньо-транспортного комплексу країни, стійка робота, надійність та безпека якого є важливим фактором розвитку економіки держави.

Завдяки надійним основам, закладеним попередніми поколіннями залізничників та професійності сучасних кадрів зберігається безперебійна робота і нарощується динаміка розвитку залізничної мережі в сучасній Україні.

Територією країни проходять три залізничних транспортних коридори, через українські порти Ізмаїл і Рені здійснюється взаємодія з пан’європейським коридором, який проходить річкою Дунай. За обсягами вантажних перевезень залізничним транспортом наша країна посідає четверте місце на Євразійському континенті.

Важливу роль в реалізації зовнішньоекономічної діяльності України відіграє Одеська залізниця, яка зв’язує  підприємства з портами та сприяє розвитку економіки регіонів.

Прийміть слова вдячності за ваш щоденний  трудовий внесок, професійність та вірність традиціям, що є запорукою стабільної роботи залізниці та вагомою частиною національної безпеки країни.

Бажаю всім працівникам галузі, ветеранам залізничного транспорту та їх родинам благополуччя, злагоди, міцного здоров’я і миру, здійснення всіх планів та задумів.

Голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту