ОДЕСЬКИЙ РАЙОН ТЕХНІЧНО ГОТОВИЙ НА 100 % ДО ПОЧАТКУ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Про це було повідомлено в ході селекторної наради, яка пройшла сьогодні, 3-го листопада, за участю представників районних державних адміністрацій, міст обласного значення, територіальних громад та представників теплопостачального підприємства ТОВ «Одесагаз-постачання».

До наради долучились і працівники відділу житлово-комунального господарства та енергетики управління з питань інфраструктурного розвитку територій Одеської райдержадміністрації.

Селектор був присвячений обговоренню питання початку опалювального періоду 2021-2022 років та підключення закладів бюджетної і соціальної сфери Одеської області до газопостачання.

Слід сказати, що Одеський район має 100 % технічну готовність до початку опалювального сезону, який фактично розпочнеться в громадах вже наступного тижня, оскільки на сьогоднішній день середньодобова температура повітря значно вища за 8 градусів. Така ж ситуація спостерігається в цілому на території всього півдня України.Станом на 03.11.2021 року здійснюються запуски котелень в м. Одесі та м. Чорноморську, які опалюватимуть як житлові будинки, так і бюджетні установи, в тому числі школи, дитячі садки та заклади охорони здоров’я.

В ході заходу представником ТОВ «Одесагаз-постачання» було наголошено на тому, що бюджетним установам необхідно заздалегідь подавати заявки на підключення газопостачання, аби уникнути затримок.

Перейти до вмісту